Lediga jobb

Vi utvecklas vidare och söker därför just nu Servicetekniker, Ventilationsmontör och OVK-kontrollant.

Läs mer och ansök till respektive tjänst nedan.


Servicetekniker

Vi söker nu nya servicetekniker. För att trivas som servicetekniker hos FS Service ser vi att du som söker är en social och positiv person som snarare ser lösningar och möjligheter än problem. Du behöver vara serviceinriktad såväl mot kunder som mot medarbetare. Som servicetekniker har du stort eget ansvar och mycket kontakt med kunder, så vi förutsätter du är ansvarstagande och har viljan att alltid leverera enligt utsatt tid. Ett tekniskt intresse är en förutsättning för att lyckas i rollen.

 

Om tjänsten

Som servicetekniker arbetar du med service och underhåll av ingående vvs-tekniska installationer i fastigheter och industrier såsom ventilation, värme och kyla. Vi åtar oss även andra serviceuppdrag efter våra kunders önskemål.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom ventilation, el, kyla eller montage. Det är också meriterande om du är van vid fältarbete eller annat underhållsarbete. Viktigast är dock din personlighet, så låter detta som något för dig ska du inte tveka på att söka!

 

Omfattning: 100 %
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse

För frågor om tjänsten kontakta oss på telefon 0370-765 20.
Ansökan skickas till: info@fs-service.se
Märk din ansökan med ”Servicetekniker”
Vi bearbetar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag


Ventilationsmontör

Är du ventilationsmontör, eller har rätt ingredienser för att kunna bli det? Tveka inte på att höra av dig! FS Service söker nu montörer och servicemontörer.

 

Om tjänsten

Som Ventilationsmontör arbetar du med montage av ventilationssystem för fastigheter och industri. Det är viktigt att du klarar av såväl arbete på egen hand som i grupp. Jobbet som montör hos oss kan vara väldigt varierande och kräver inte bara praktisk kunskap utan också förmåga att identifiera och se lösningar åt våra kunder.
Det viktigaste för dig som söker är att du har en stor vilja och ett stort intresse för att utveckla både dig själv och FS Service! Hos FS Service behöver du trivas med stort eget ansvar och att själv få planera din dag. Du som söker kan ha erfarenhet av ventilation, plåtslageri, närliggande bransch, eller så är du bara en praktisk fena. Står du för viljan så hjälper vi dig med kunskapen. Stor vikt läggs vid personlighet.

 

Omfattning: 100 %
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse

För frågor om tjänsten kontakta oss på telefon 0370-765 20.
Ansökan skickas till: info@fs-service.se
Märk din ansökan med ” Montör”
Vi bearbetar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!


OVK-kontrollant

Vi söker nu en OVK behörig person. För att trivas på FS Service ser vi att du som söker är en social och positiv person som snarare ser lösningar och möjligheter än problem. Du behöver vara serviceinriktad såväl mot kunder som mot medarbetare. Som OVK- kontrollant har du stort eget ansvar och mycket kontakt med kunder, så vi förutsätter du är ansvarstagande och har viljan att alltid leverera enligt utsatt tid.

 

Om tjänsten

Som OVK-kontrollant utför du obligatoriska ventilationskontroller hos våra kunder för att säkerställa att deras inomhusklimat är bra samt att ventilationssystemet fungerar som det ska.
Som OVK-kontrollant hos FS Service blir du en del av vårt teknikerteam och kommer att jobba med ytterligare en eller flera av våra övriga tjänster som erbjuds av teknikerteamet. Våra övriga tjänster är förebyggande underhåll, akutservice, injusteringar, samt energiutredningar.

 

Omfattning: 100 %
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse

För frågor om tjänsten kontakta oss på telefon 0370-765 20.
Ansökan skickas till: info@fs-service.se
Märk din ansökan med ”OVK-kontrollant”
Vi bearbetar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag


 

Genom ett nära samarbete med våra uppdragsgivare förbättra och utveckla energiåtgång, klimat samt miljö.

Vi ska alltid presentera kostnadseffektiva lösningar utan att tumma på kvalité, lösningar som även på sikt innebär kostnadsbesparingar. Vi ser våra kunder som samarbetspartners med vilka vi utvecklas tillsammans.

Vem trivs hos FS Service?

För att trivas hos FS Service behöver du känna att du kan identifiera dig med våra kärnvärden VILJA, ÄRLIGHET, GLÄDJE och KVALITET. Du är flexibel och kan hantera olika arbetssituationer och människor. En serviceinriktad personlighet är viktigt då hela vår verksamhet genomsyras av service och kvalitet.