Om oss

FS Service AB är en ledande aktör inom ventilation, värme, kyla samt energi. Vi arbetar för att skapa ett behagligare och bättre inomhusklimat som också innebär besparingar för såväl uppdragsgivarens ekonomi som för miljön.

Vi vänder oss främst till industrier och professionella fastighetsägare. Vi erbjuder service & underhåll, nyinstallation & ombyggnad, energiutredningar & uppföljning samt OVK – obligatorisk ventilationskontroll såväl som helhetslösningar.

FS Service AB grundades 2004 i Skillingaryd. Idag består verksamheten av drygt 25 medarbetare med utgångspunkt i Skillingaryd.

Genom vår unika erfarenhet och kompetens hos våra medarbetare, vår närhet, vår servicekänsla samt vår flexibilitet skapar vi alltid unika lösningar anpassade efter vår uppdragsgivares behov!

Genom ett nära samarbete med våra uppdragsgivare förbättra och utveckla energiåtgång, klimat samt miljö.

Vi ska alltid presentera kostnadseffektiva lösningar utan att tumma på kvalité, lösningar som även på sikt innebär kostnadsbesparingar. Vi ser våra kunder som samarbetspartners med vilka vi utvecklas tillsammans.

Närhet

Närhet för oss handlar om att vara tillgängliga och flexibla såväl geografiskt som i våra arbetssätt. Allt för att så snabb som möjligt gemensamt nå bästa lösning!

Trygghet

När du väljer FS-Service som partner kan du genom vår ärlighet och öppenhet i kombination med vår kompetens och erfarenhet känna er säkra på att ni väljer en partner som arbetar för att ni över lång sikt ska ha en kvalitativ och kostnadseffektiv investering.